Ervaar hoe je kunt werken vanuit de kracht van je talenten door deel te nemen aan het 2-daags retreat:

 

De kracht van jouw 9 talenten

2 en 3 juli 2024

Kom ontdekken en verbinden met de hoofd, hart en buik talenten die jij van nature hebt.

Tweedaagse verdiepingsreis om je natuurlijke talenten vanuit hoofd, hart en buik te leren kennen met behulp van de gerenommeerde VerticalQ methode. Speciaal voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen op een unieke manier. Die aan de eigen persoonlijke ontwikkeling wil werken en talenten als kracht in wil zetten. Zodat je niet alleen zelf beter in je vel zit en vanuit je eigen sterke punten kan werken, maar ook fijn samenwerkt met anderen en hun unieke talenten.

Meer weten? Download gratis de brochure:

“Ik ben zelf werkzaam als Trainer/ coach. Door VerticalQ sta ik meer in mijn kracht en weet ik wat voor projecten ik leuk vind.”

Na deze tweedaagse training:

  • Heb je de wijsheid van jouw lijf als leermeester ervaren
  • Ken je jouw natuurlijke talenten vanuit ratio, gevoel en intuïtie, waardoor dingen jou voortaan gemakkelijker af zullen gaan
  • Weet je hoe je talenten inzet en de volumeknoppen ervan hanteert, zodat je het meest succesvol en plezierig resultaten zult boeken
  • Ken je jouw natuurlijke tempo & ritme waardoor je voor balans en energie kunt kiezen
  • Heb je inzicht in hoe jouw eigen innerlijke kompas zich in jouw lijf kenbaar maakt, waardoor je voortaan deze stem beter herkent
  • Heb je de grote impact van VerticalQ ervaren
21

“Ik roep al een tijdje dat ik meer mijn hart wil volgen. Door VerticalQ weet ik veel beter wat mijn gevoel en intuïtie me proberen te zeggen. Nu durf ik die stap wel te zetten.”

Leer jezelf beter kennen op een unieke manier.

 

Je herkent dit vast wel: op het werk lijkt het alsof we vooral vanuit ratio opereren en praten. Er is minder ruimte voor intuïtie en gevoel. Of het wordt minder serieus genomen. Het is wetenschappelijk gezien inmiddels bekend dat als we gevoel, ratio en intuïtie met elkaar combineren, mensen en organisaties succesvoller zijn. Je krijgt in deze tweedaagse training handvatten om ratio met intuïtie en gevoel te combineren.

Over VerticalQ

“Het ligt zwaar op mijn maag”, 

“Mijn hart klopt in mijn keel”,

“Ik vind het lastig verteren”

 

Vele uitdrukkingen en gezegden wijzen op de unieke wijsheid van ons menselijk lichaam. In de hedendaagse maatschappij neigen we ernaar het hoofdbrein veel waarde toe te kennen. VerticalQ geeft taal en een heldere methodiek om daar de wijsheid van hart en buik aan toe te voegen.

 

Investering: 995 excl. btw (lunch inbegrepen)

Inclusief: Gratis VerticalQ assessment met persoonlijke rapportage t.w.v. 350 excl. btw

Locatie: Landgoed Stameren, Maarn

 

De verdiepingsreis bestaat uit twee dagen training met volop kennis, ervaren en oefenen. De trainers zijn allen zeer ervaren in de VerticalQ methodiek en de vele toepassingen ervan. Je krijgt vooraf je eigen VerticalQ meting, met persoonlijke rapportage.

 

Download de brochure

 

Interesse in de tweedaagse? Download via onderstaand formulier gratis en vrijblijvend de brochure. 

Inschrijven tweedaagse

Om direct in te schrijven, klik op onderstaande knop:

“Nu weet ik wat ik dacht dat mijn tekortkoming was, namelijk dat ik tijd nodig heb, te maken heeft met mijn talenten. Dat was de aanleiding voor mijn burn-out. Ik ga voortaan niet mezelf maar mijn (werk-)omgeving veranderen.”