Ken & benut jouw talenten

Bij VerticalQ draait alles om het kennen en inzetten van natuurlijke talenten. Het gaat om die zaken die jouw moeiteloos afgaan. Dat waar jij van nature sterkt in bent. Je lijf vertelt wie jij bent en daarin is de VerticalQ-methode uniek.  

 

Je werkt en leeft vanuit vol potentieel door jouw talenten te weten en te kunnen inzetten, op het juiste moment. Met VerticalQ heb jij impact. Of je nu een individu bent die op zoek is naar persoonlijke groei, een teamleider die de teamdynamiek wil verbeteren, of een professional die anderen begeleidt naar succes.  

Jouw eigen lijfgerichte assessment

Voor wie? Voor iedereen die inzicht wil in de eigen natuurlijke talenten en interesse heeft in de wijsheid van hoofd, hart en buik. En voor hen die via deze talentenmeting willen ervaren of de VerticalQ methodiek bij hen past.  

 

Waartoe? Leer jezelf beter kennen door middel van ons unieke op het lijf gemeten assessment. Ontdek verborgen talenten en herontdek eventuele vergeten of weggestopte talenten. Weet waar aangeleerde patronen zijn ontstaan én vind de weg terug naar wie jij werkelijk bent. Krijg inzicht in jouw van nature sterke punten, die je kunt inzetten om uitdagingen aan te gaan en doelen te bereiken. 
 

Wat en hoe? De talentenmeting duurt in totaal twee uur. Na het assessment zijn jouw natuurlijke talenten bekend. Je krijgt mondeling de eerste uitleg over wat deze combinatie talenten voor jou betekent. Daarnaast ontvang je ook een schriftelijke rapportage waar alles uitgebreid in staat beschreven. Wat jouw drijfveren zijn, waar en hoe je je talenten kunt inzetten. Je leert ook je valkuilen herkennen en we geven ontwikkeltips. Daarnaast lees je welk effect jouw talenten hebben op een collectief, zoals een team of organisatie. Je ontvangt het rapport in twee talen: Nederlands en Engels.  

 

Investering: €700 excl. BTW 

 

  

Ontwikkel jezelf-tweedaagse

Voor wie? Voor iedereen die persoonlijke ontwikkeling centraal stelt en die geïnteresseerd is in de wijsheid van hoofd, hart en buik. En voor hen die via deze persoonlijke ontwikkeling verder willen onderzoeken of de VerticalQ methodiek bij hen past. 

 

Waartoe? Jij wilt jezelf beter leren kennen op een unieke manier. Je wilt een diepe reis in jezelf door de wijsheid van jouw lijf in te zetten. Je bent nieuwsgierig naar jouw natuurlijke talenten en wilt die leren gebruiken. Je stoeit soms met vragen als wie ben ik echt, wat als ik meer naar mijn hart leer luisteren, wat probeert mijn intuïtie mij te vertellen, waar ben ik nou echt goed in? Daarnaast is vitaliteit en balans voor jou belangrijk en wil je met plezier en energie werken en leven. 

 

Wat en hoe? In twee dagen dompel jij jezelf als onderdeel van een groep onder in persoonlijke ontwikkeling, zelfkennis en diepe reflectie. En dat alles met hulp van de wijsheid die jouw lijf via het VerticalQ assessment voor jou ontsloten heeft. Het assessment wordt voorafgaand aan de tweedaagse bij jou gemeten en je ontvangt mondeling & schriftelijke toelichting. Met die kennis ga je in de tweedaagse ervaren, reflecteren, delen en kennis opdoen. Samen met jouw groep en onder begeleiding van ervaren trainers geef je jouw eigen talentontwikkeling vorm. De tweedaagse training vindt overdag plaats op twee aansluitende dagen en op onze eigen locatie in Maarn.  

Investering: €995 excl. BTW (lunch inbegrepen)

 

 

Teamontwikkeling met VerticalQ

Voor wie? Voor iedereen die onderdeel is van een team of afdeling, een projectteam, agile team etc. En voor iedere leidinggevende die met een of meerdere teams of afdelingen werkt.  

 

Waartoe? Talentvolle teams vormen de kern van succesvolle samenwerking. Ieder teamlid brengt de eigen natuurlijke talenten in. Door als team te leren hoe en wanneer welk talent het beste tot zijn recht komt, ontstaat er wendbaarheid en meer werkplezier. Vanuit begrip ontstaat er meer sociale veiligheid en aandacht voor diversiteit. Teams benutten met VerticalQ elkaars sterke punten, ook die van de leidinggevende.  

 

Wat en hoe? We starten met individuele VerticalQ metingen voor ieder teamlid en leidinggevenden. Iedereen ontvangt mondelinge toelichting en een schriftelijke individuele rapportage. De een of meerdaagse Teamontwikkeling is altijd op maat. Teamdag(en) kunnen zowel in het Nederlands als in het Engels verzorgd worden. Rapportages zijn standaard beschikbaar in beide talen.  

Investering: Op maat gemaakt. Investering in overleg.

 

Zelf werken met VerticalQ – accreditatie

Voor wie? Voor iedere professional die de eigen ervaring wil aanvullen met de unieke lijfwijsheid van de VerticalQ methode en die anderen begeleidt in het behalen van succes, zoals trainers, coaches, teamcoaches, loopbaancoaches, iedereen die werkzaam is in HR, Vitaliteit en L&D. En voor hen die behoefte hebben aan samenwerken en sparren met vakgenoten, door aan te sluiten bij de groeiende community van VerticalQ Practitioners. 

 

Waartoe? De VerticalQ methodiek wordt al twintig jaar en wereldwijd toegepast in zowel individuele trajecten als in teams en organisaties. Leer als Practitioner zelf de lijfgerichte talentenmeting, gebaseerd op o.a. Ki Aikido, af te nemen. Ontdek samen met jouw groep de bewezen toepassingen in coaching, loopbaancoaching, organisatieontwikkeling, teamcoaching en training. Weet VerticalQ uit te leggen aan kandidaten en aan (interne of externe) opdrachtgevers. Ontvang daarnaast jouw eigen VerticalQ assessment met rapportage en vergroot zo ook het inzicht in jouw eigen natuurlijke talenten en in jezelf als instrument.  

 

Wat en hoe? De professionele en inspirerende accreditatieopleiding bestaat uit drie blokken van twee dagen. De opleiding vindt steeds overdag plaats op twee aansluitende dagen en op onze eigen locatie in Maarn. Vooraf aan de opleiding krijg je jouw eigen VerticalQ assessment met mondelinge en schriftelijke toelichting. Tussen de blokken door verdiep je jouw kennis en oefen je met het meten. Dit doe je samen met andere deelnemers en met hulp van ervaren VerticalQ trainers en coaches. Intervisie met een op hen is ook onderdeel van de opleiding. Je rondt de opleiding af met een accreditatiedag. Na het slagen mag je als VerticalQ Practitioner of Consultant toetreden tot de VerticalQ community.  

Investering: €2995 excl. BTW (lunch inbegrepen)

Talentvolle organisaties

Voor wie? Voor organisaties en bedrijven die talentontwikkeling en diversiteit hoog in het vaandel hebben staan. En voor directieteams en managementteams die snappen dat in deze complexe wereld alle talenten waardevol en nodig zijn. 

 

Waartoe? Transformeer jouw organisatie tot een talentgericht omgeving waarin individuele capaciteiten worden gemaximaliseerd en collectieve prestaties worden geoptimaliseerd. Durf naast ratio ook (voor-)gevoel en intuïtie een stem te geven. Heb zorg voor vitaliteit van medewerkers en leidinggevenden, vanuit inzicht in ieders voorkeuren van tempo & werkritme. Wordt wendbaar en meer zelforganiserend om zo gezamenlijk de complexe uitdagingen van deze tijd aan te gaan. Wees ‘a great place to work’ vanuit aandacht voor de hele mens en ieders natuurlijke talenten.  

 

Wat en hoe? Diverse bedrijven en organisaties werken al met VerticalQ. Ieder traject is op maat. We starten vaak met het leiderschapsteam vanuit een individuele VerticalQ meting en daarna management sessies. Dan voegen we bouwstenen toe zoals trainen, coachen, teamcoaching en leiderschapsontwikkeling. Sommige organisaties laten eigen medewerkers opleiden tot VerticalQ Practitioner of Consultant. Hierdoor is de VerticalQ methodiek altijd in eigen huis beschikbaar. In alle gevallen begeleiden we jouw organisatie bij elke stap van het proces, van implementatie tot integratie. We werken daarbij samen vanuit gelijkwaardigheid en met inzet van een ieders natuurlijke talenten.  

Investering? Op maat gemaakt. Investering in overleg.

Ga ook aan de slag met diepgaande talentontwikkeling via VerticalQ

Neem contact met ons op voor meer informatie. Stuur daarvoor een email naar info@VerticalQ met jouw gegevens en jouw vraag. We nemen daarna snel contact met je op.